Tipy

16. listopadu 2016 v 16:15 | Artur
TIP! Pokud si sušíme bylinky doma (ať už volně rozložené na papíře, v troubě či sušičce), musíme také počkat 6 týdnů, než se odleží a teprve pak je můžeme morčeti nabídnout. Při sušení v troubě je ideální teplota 40-50°C, v každém případě však nesmí přesáhnout 100°C.





TIP! Seno v jesličkách přes den částečně vyčichne. Proto je dobré do jesliček přidávat párkrát za den po troškách čerstvé seno.




TIP! Do uskladněného sena můžeme taky přidat různé sušené bylinky (pampeliška, jitrocel, bazalka, majoránka...), které ho navoní a morčátku pak bude seno víc chutnat.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama